Cioloș: Timp de câteva săptămâni, Ciolacu a distribuit știri false despre despăgubiri închipuite pentru includerea Roșiei Montane în UNESCO

Fostul premier Dacian Cioloș spune că, timp de câteva săptămâni, prim-ministrul Marcel Ciolacu a distribuit știri false despre despăgubiri închipuite și l-a acuzat împreună cu toți pesediștii pentru includerea Roșiei Montane în UNESCO.

„Ieri, România a triumfat într-un proces care nu a fost doar despre aur, ci despre sufletul și inima țării noastre. 

PSD a vrut să ne vândă istoria, patrimoniul, natura. 

PSD s-a opus protecției Roșiei Montane prin UNESCO. 

PSD a vrut să dea aurul către o companie străină, să fie exploatat cu cianuri, în ciuda tuturor legilor naționale şi europene. Jaf strigător la cer, mascat sub slogane patriotice! 

Ciolacu a subminat grav apărarea statului român şi a umflat acţiunile Gold Corporation. 

Ciolacu a anunțat un referendum pentru a decide exploatarea cu cianuri la Roșia Montană.

Când politica se joacă murdar, când unii politicieni încearcă să ne înstrăineze viitorul, Roșia Montană rămâne mărturia vie că adevărul și principiile nu pot fi compromise. 

Felicitări tuturor celor care au luptat împotriva acestei mașinării infernale politico-economice. Victoria aceasta este a voastră, a tuturor celor care ați ieșit în stradă, a celor care ați demonstrat că dreptatea şi patrimoniul național sunt de neprețuit. Este victoria fiecărui strigăt, fiecărui protest, fiecărei voci care a refuzat să tacă”, a scris Cioloș, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati