Nicuşor Dan, despre Cătălin Cîrstoiu la Primăria Bucureşti: „Independent a fost şi domnul Oprescu şi a făcut politica PSD. Va fi un primar PSD, cu program PSD”

Primarul Nicuşor Dan a afirmat, cu privire la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Bucureşti, că va fi un primar PSD cu un program al social-democraţilor, în cazul în care acesta va fi ales edil general. „Îmi e greu să cred că domnul doctor, dacă partidul vine şi propune ceva, de exemplu să dea un PUZ pentru un rechin imobiliar, o să spună «nu»”, a completat Dan.

„Pentru moment nu vreau să vorbesc de domnia sa ca persoană, aştept să citesc, că nu i-am făcut fişa. Am vorbit de două sau trei ori la telefon pe o chestiune legată de Spitalul Municipal, o extindere, o autorizaţie, certificat de urbanism”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri la Digi 24.
  • Chestionat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu i-a cerut ajutor de-a lungul timpului, Dan a precizat că «da».

    „Da, da sigur, i-am acordat ajutor. Era vorba de o investiţie europeană la Spitalul Municipal şi era vorba de un certificat de urbanism după care să urmeze o investiţie şi pe care l-am emis. A fost o discuţie foarte la obiect, pe ce dorea spitalul prin directorul lui”, a mai explicat Nicuşor Dan.

Edilul general a amintit despre Sorin Oprescu, care şi el a candidat independent, însă ca primar a făcut politica PSD.

„Independent a fost şi domnul Oprescu şi a făcut politica PSD. Va fi un primar PSD, cu program PSD. A fost prezentat de această coaliţie, un rol important în această mişcare îl are doamna Gabriela Firea. Mi-e greu să cred că domnul doctor, dacă partidul vine şi propune ceva, de exemplu să dea un PUZ pentru un rechin imobiliar, o să spună «nu»”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

  • De asemenea, întrebat dacă se aşteaptă să primească voturile simpatizanţilor PNL, Dan a replicat că „îşi doreşte sprijinul tuturor votanţilor de dreapta”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati