Cursa Bruxelles-Bucureşti, anulată joi din motive tehnice, revine vineri în Capitală

Cursa Tarom de la Bruxelles care trebuia să sosească la Bucureşti joi seară şi care a fost anulată din motive tehnice va reveni vineri la Bucureşti, anunţă compania. În urma inspecţiei realizate de către o echipă specializată de pe aeroportul din Bruxelles a fost identificată o disfuncţionalitate, susține sursa citată.

  • La bordul aeronavei se aflau secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, ministrul de Externe Luminiţa Odobescu şi mai mulţi europarlamentari, transmite News.ro.

”Aeronava a fost supusă unei inspecţii tehnice amănunţite de către echipă tehnica specializată de pe aeroportul din Bruxelles, fiind identificată o disfuncţionalitate. După finalizarea tuturor procedurilor necesare, aeronava va reveni la Bucureşti pe 5 aprilie 2024, pentru reluarea zborurilor prevăzute în programul de operare.

În aceste condiţii, odată cu întreruperea decolării din motive tehnice şi, respectiv, anularea cursei, pasagerilor li s-au oferit opţiunile de asistentă specifică normelor europene aplicabile în astfel de cazuri”, precizează Tarom.

Joi seară, iniţial cursa a fost fost amânată, aeronava oprindu-se chiar înainte de decolare. Ulterior, a fost anulată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati