Lider PMP: Cartierul Brâncuși din Sectorul 6, lăsat în paragină de ani de zile!

Cartierul Brâncuși din Sectorul 6 este lăsat în paragină de ani de zile, a afirmat sîmbătă liderul PMP Sector 6, Ştefan Florescu.

  • Și actualul primar, Gabriel mUtU, a promis în campania electorală locuitorilor din Cartierul Brâncuși numeroase investiții in infrastructură, locuri de parcare, spații verzi, zone de relaxare, curățenie etc., dar și rezolvarea problemelor cu care se confruntă aceștia, sau prioritățile din comunitatea locală.

Veți vedea in imaginile următoare realitatea crudă in care conviețuiesc tinerii in acest cartier, din cauza unor primari incompetenți, cocoțați in fruntea Primăriei Sectorului 6 doar pentru a-și rotunji conturile din Bugetul Local! Tic-Tac, Tic-Tac…mUtUle!!”, a postat Florescu pe Facebook.

Cartierul Brâncuși din Sectorul 6, lăsat in paragină de ani de zile!Și actualul primar, Gabriel mUtU, a promis in campania electorală locuitorilor din Cartierul Brâncuși numeroase investiții in infrastructură, locuri de parcare, spații verzi, zone de relaxare, curățenie etc., dar și rezolvarea problemelor cu care se confruntă aceștia, sau prioritățile din comunitatea locală. Veți vedea in imaginile următoare realitatea crudă in care conviețuiesc tinerii in acest cartier, din cauza unor primari incompetenți, cocoțați in fruntea Primăriei Sectorului 6 doar pentru a-și rotunji conturile din Bugetul Local!Tic-Tac, Tic-Tac…mUtUle!!! ⏰#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Sâmbătă, 23 mai 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati