Florescu: Milioane de lei din Bugetul Local al Sectorului 6 sunt îngropate odată cu gazonul montat de firmele lui mUtU!

Milioane de lei din Bugetul Local al Sectorului 6 – “sunt îngropate odată cu gazonul montat de firmele lui mUtU”, afirmă vineri liderul PMP Sector 6, Ştefan Florescu.

Hoția primarului mUtU o regăsești la tot pasul prin Sectorul 6, acesta cheltuind banii publici pe lucrări din care să scoată comisioane cât mai mari!

Un lucru este cert, văzând mai nou că, gazonul din sector este montat direct de firmele abonate la banul public, in loc să fie presărată sămânță de gazon pe pământ de către muncitorii ADPDU Sector 6, ne atrage atenția unei mari furăciuni din Bugetul Local”, a scris Florescu pe Facebook.

El susţine că “hoția lui mUtU continuă să golească conturile Primăriei, ajutând în mod direct firmele de casă ale acestuia, care câștigă la pas toate licitațiile pentru lucrările cu dedicatie din care ies comisioane grase!”

“Și totuși, autoritățile statului dorm??? Credeți că aceste hotii vor fi trecute cu vederea, sau că lui mUtU nu-i va veni rândul să răspundă penal pentru aceste fapte? Eu cred că da…”, a concluzionat liderul PMP Sector 6.

Milioane de lei din Bugetul Local al Sectorului 6 sunt îngropate odată cu gazonul montat de firmele lui mUtU !✅ Hoția primarului mUtU o regăsești la tot pasul prin Sectorul 6, acesta cheltuind banii publici pe lucrări din care să scoată comisioane cât mai mari!✅ Un lucru este cert, văzând mai nou că, gazonul din sector este montat direct de firmele abonate la banul public, in loc să fie presărată sămânță de gazon pe pământ de către muncitorii ADPDU Sector 6, ne atrage atenția unei mari furăciuni din Bugetul Local.✅ Hoția lui mUtU continuă să golească conturile Primăriei, ajutând in mod direct firmele de casă ale acestuia, care câștigă la pas toate licitațiile pentru lucrările cu dedicatie din care ies comisioane grase!Și totuși, autoritățile statului dorm???Credeți că aceste hotii vor fi trecute cu vederea, sau că lui mUtU nu-i va veni rândul să răspundă penal pentru aceste fapte?Eu cred că da…#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 29 mai 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati