Apa Nova în parteneriat cu platforma Educație Privată organizează cea de-a doua ediție a Olimpiadei „Natura dintre Ape”

Apa Nova, o companie Veolia, în parteneriat cu platforma Educație Privată, organizează cea de-a doua ediție a Olimpiadei „Natura dintre Ape”, o competiție școlară cu premii pentru elevi și profesori despre biodiversitate, schimbări climatice și sustenabilitate.

Olimpiada „Natura dintre Ape” oferă participanților ocazia de a-și testa cunoștințele despre diversitatea ecosistemelor și de a-și exprima creativitatea în promovarea valorilor ecologice. Aceasta este deschisă tuturor elevilor din școlile din București și județul Ilfov, din clasele a II-a, a III-a, a IV-a, a V-a, a VI-a și a VII-a.

  • Înscrierile se pot face pe platforma www.brio.ro/naturadintreape în perioada 09.05 – 07.06.2024, iar competiția online va avea loc pe 08.06.2024.

    „Olimpiada „Natura dintre Ape” este mai mult decât o competiție; este un demers educațional ce îmbină cunoștințele teoretice cu aplicarea practică în domeniile biodiversității, schimbărilor climatice și practicilor sustenabile. Am susținut și vom susține permanent inițiative care contribuie la educația de calitate în armonie cu natura, cu scopul prezervării biodiversității . Prin acest concurs școlar, ne manifestăm încă o dată angajamentul pentru gestionarea responsabilă a resurselor naturale susținând o transformare ecologică reală”, a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova București.

    În cadrul concursului, câștigătorii primelor 3 locuri din fiecare clasă se vor bucura de super premii atractive, cum ar fi vouchere eMAG, cu valori de 2.000 lei, 1.500 lei și, respectiv, 1.000 lei.

Mai mult decât atât, aceștia vor beneficia de o experiență inedită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: O Noapte la Muzeu, prin care tinerii participanți vor afla despre importanța protejării biodiversității și despre cum putem fi mai responsabili față de viitorul planetei. În plus, cadrele didactice care vor avea cei mai mulți elevi înscriși, precum și cei ai elevilor câștigători, vor fi recompensate cu un voucher eMAG în valoare de 1.000 lei. Bineînțeles, primilor 100 finaliști li se vor acorda kituri-cadou pentru a explora biodiversitatea locală.

Respectând tradiția ediției anterioare, testele și materialele sunt elaborate cu ajutorul unor specialiști în biologie și ecologie, iar verificarea răspunsurilor este asigurată meticulos de profesori independenți.

Mai multe detalii despre înscriere și regulamentul competiției „Natura dintre Ape” pot fi regăsite pe site-ul oficial al concursului: www.brio.ro/naturadintreape.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati