VIDEO / Dorin Iacob: Mulțumim, Giorgia Meloni, pentru susținerea oferită mișcării Alternativa Dreaptă încă de la început!

Dorin Iacob îi mulțumește Giorgiei Meloni pentru susținerea oferită mișcării Alternativa Dreaptă încă de la început.”Veniţi alături de noi şi de cea mai puternică mişcare conservatoare internaţională – European Conservatives and Reformists Party. Împreună putem readuce Europa la valorile care au făcut-o măreaţă: protejarea identităţii, a graniţelor, a culturii şi a tradiţiilor”, spune candidatul la alegerile europarlamentare.
  • ”Mulțumim, Giorgia Meloni, pentru susținerea oferită mișcării Alternativa Dreaptă încă de la început.

Susținerea unui lider de calibru internațional precum Giorgia Meloni aduce o vizibilitate sporită pentru Alternativa Dreaptă și are potențialul de a mobiliza electoratul conservator din România.

Veniţi alături de noi şi de cea mai puternică mişcare conservatoare internaţională – European Conservatives and Reformists Party.

  • Împreună putem readuce Europa la valorile care au făcut-o măreaţă: protejarea identităţii, a graniţelor, a culturii şi a tradiţiilor. CMF41240011 – Poziţia 10 Europarlamentare”, transmite acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati