Sebastian Burduja: „Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă”

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar general al Capitalei, l-a felicitat pe Nicuşor Dan pentru victoria în alegeri. El a precizat că îl va „împinge” să facă cu adevărat performanţă în Capitală.

  • „Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă pentru acest oraş. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alţi patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranţă vom fi zi de zi, aşa cum ne-aţi văzut şi în toată această perioadă, aliatul bucureştenilor”, a declarat Sebastian Burduja într-o conferinţă susţinută la sediul PNL.

„Vom aştepta rezultatele finale. Sunt la ora aceasta şi până târziu în noapte, spre dimineaţă, colegii noştri în fiecare secţie de votare. Ei apără votul românilor şi se asigură că rezultatul final este cel aşteptat de bucureşteni”, a mai spus candidatul PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati