Shaormeria Băneasa oferă câte 100 de euro pentru fiecare elev care a dat Bacalaureatul în 2024 și a obținut media 10

Shaormeria Băneasa anunță că a decis să premieze elevii care susțin Bacalaureatul în acest an și care obțin media 10. Astfel, CEO-ul lanțului de fast-food, Gigel Păuneț, va oferi un premiu de 100 de euro pentru elevii care obțin media 10 după afișarea rezultatelor finale.

“Elevii noștri sunt viitorul nostru. Elevii sunt importanți. Educația este importantă. Performanța în educație este importantă și trebuie premiată. Generația care susține anul ăsta examenul de Bacalaureat este o generație care a crescut împreună cu brandul nostru și am simțit nevoia să le mulțumesc și să le premiez reușitele la Bac.

După data 12 iulie, când vor fi afișate rezultatele finale, voi înmâna personal un premiu de 100 de euro pentru elevii care obțin media 10 la Bac.

Shaormeria Băneasa este un brand național, cu prezență în multe dintre județele României, așa că voi merge și în țară să îi premiez pe elevii de 10. Tot ce trebuie să facă elevii este să vină la locațiille Shaormeria Băneasa în data și la ora pe care le vom anunța public printr-un program pe rețelele noastre de socializare și prin aplicația noastră și să prezinte dovada că ei sunt cei care au obținut media 10. Sunt entuziasmat că voi putea să cunosc acești tineri care ne oferă încredere și speranță în viitor”, a declarat Gigel Păuneț.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati