Proiect PNL Sector 3: Cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă

Liberalii de la Sector 3 anunță, într-o postare pe Facebook, că vor depune în următoarea ședință de consiliu un proiect privind instalarea în Sectorul 3 de cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă.

„Ca Secretar General PNL Sector 3, împreună cu colegii mei vom continua demararea proiectelor politice care susțin sănătatea cetățenilor din sector”, menționează Helena Raicu, secretar general PNL Sector 3.

”Politica nu este despre declarații, ci despre a face lucruri concrete pentru oameni. Asta credem noi la PNL Sector 3 și încercăm să acționăm de fiecare dată când e nevoie, în așa fel încât să aducem un plus în viața locuitorilor Sectorului 3”

In aceste zile caniculare, tinerii nostri voluntari din TNL Sector 3, sunt prezenți în punctele aglomerate din Sectorul 3 și împart apă bucureștenilor. Un lucru simplu, dar care poate face diferența în aceste zile toride.

Așteptăm acțiuni concrete din partea autorităților locale, pentru a face mai suportabile aceste temperaturi extreme. Depunem în următoarea ședință de consiliu un proiect privind instalarea în Sectorul 3 de cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă”, a spus liderul PNL Sector 3, Andrei Baciu.

De altfel, în ultimele zile tinerii PNL Sector 3 au împărțit sticle de apă cetățenilor din sector, în contextul vremei caniculare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati