Sinaia are primul mall, după o investiție de 5 milioane de euro

Primul mall din Sinaia a început deja să funcționeze și include magazine precum KFC, Pepco, Jysk și Mega Image. Centrul a fost construit de Imo Invest Total la ieșirea din Sinaia spre Bușteni, scrie economedia.ro.

Centrul comercial Sinaia Plaza are o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați și a presupus o investiție efectivă de 5 milioane de euro din partea dezvoltatorului, a spus primarul Sinaia Vlad Oprea. Potrivit lui, concesionarul va plăti o redevență locală de 1,1 milioane de euro și va crea 150 de locuri de muncă.

Magazinul Mega Image va avea o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați. Vor mai exista și farmacii, magazine de îmbrăcăminte și echipamente sportive, dar și restaurante.

Lucrarea a presupus și crearea unui sens giratoriu cu bretea de acces la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Drumul Național, iar linia de autobuze, operată de Transport Urban Sinaia, a fost prelungită până la zona centrului comercial care dispune de o parcare de aproximativ 100 de locuri.

Spațiul are și Wi-Fi gratuit, stație de încarcare pentru mașinile electrice, sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adaptate pentru eficiență energetică sporită, centrate pe protejarea mediului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati