Copiii din Popești-Leordeni vor avea abonamentele decontate la cluburile sportive

Începând din luna august, copiii din Popești-Leordeni vor avea abonamentele decontate la cluburile sportive. La propunerea consilierilor USR, a fost adoptat un proiect prin care fiecare familie va primi un sprijin financiar de 250 de lei pe lună pentru a-și încuraja copiii să participe la activități sportive diverse, contribuind astfel la dezvoltarea unei generații sănătoase și active.

,,În localitate sunt foarte multe familii tinere, cu copii. Iar majoritatea părinților cu care am discutat în ultimii ani vor să își ducă copiii la un sport sau deja îi duc. Abonamentele costă, iar prin proiectul nostru am vrut să sprijinim părinții financiar și să susținem copiii să facă mai multă mișcare. Mai mult, prin acest proiect sperăm să încurajăm și deschiderea de noi cluburi în localitate, astfel încât cei mici să aibă o diversitate mai mare de sporturi dintre care să aleagă. Cert este că, pentru campionii de mâine, avem nevoie de sprijinirea micilor sportivi de astăzi”, a declarat Andrei Nistor, liderul consilierilor locali Popești-Leordeni.

Proiectul „Liber la Mișcare pentru toți copiii” vine ca răspuns la nevoia comunității de a avea acces mai facil la activități sportive pentru copii, recunoscând importanța sportului în dezvoltarea fizică și emoțională a acestora.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati