S-a lansat un nou proiect rezidențial premium în nordul Bucureștiului

A fost lansat Cortina Elysium, un nou proiect rezidențial premium în București Nord, aflat într-un nivel avansat de construire, care va fi gata în a doua jumătate a anului 2026.

  • Proiectul este amplasat în apropierea Pădurii Băneasa și are o valoare totală estimată la 130.000.000 EUR.

Cortina Elysium include 303 apartamente distribuite pe 11 etaje, oferind astfel o varietate de opțiuni locative într-un cadru natural deosebit și peste 450 de locuri de parcare dispuse pe două niveluri de subteran.

Suprafața totală construită desfășurată a proiectului va fi de peste 65.000 mp, din care suprafața supraterană ocupă 49.370 mp. Ansamblul este dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 15.108 mp, care cuprinde 5.500 mp spații verzi. Terenul are o formă poligonală și beneficiază de deschidere atât către Strada Padina, cât și către Șoseaua București-Ploiești, asigurând un acces facil către punctele de interes din zonă și aeroport.

Clădirea dispune de o serie de apartamente într-un stil terasat, oferind o abordare inovatoare, deosebită. Această configurare permite menținerea teraselor deschise, maximizează iluminarea naturală și facilitează amenajările interioare deosebite, susține compania Eden Capital Development, care a și dat startul vânzărilor de apartamente.

Cortina Elysium include trei corpuri de clădire și are o curte protejată la interior, cu spații verzi și vegetație luxuriantă. În cadrul ansamblului se regăsesc garsoniere și apartamente cu două, trei și patru camere, apartamente și duplexuri cu grădină, cât și penthouse-uri impresionante cu vedere panoramică asupra Pădurii Băneasa și spre clădirile icon din oraș.

Ansamblul dispune de facilități integrate: bazin de înot și saună, centru de fitness, teren de sport și zone de joacă pentru copii, asigurând securitate 24/7 și servicii de administrare dedicate, pentru confortul locatarilor.

Proiectul este dezvoltat integral din resurse proprii de capital. Această abordare reduce costurile asociate cu dobânzile și comisioanele bancare și asigură și un control total asupra procesului de dezvoltare, de la planificare la finalizare.

Prețul pe metru pătrat pornește de la 2.800 EUR + TVA.

Proiectul Cortina Elysium a obținut autorizația de construire în 2023, iar lucrările sunt în plină desfășurare, structura fiind deja la etajul 4. Termenul estimat pentru ridicarea întregii structuri este luna decembrie 2024. Ulterior, vor urma noi etape de construire, de la compartimentările interioare și până la amenajarea spațiilor comune, structurate pentru atingerea obiectivului de finalizare a lucrărilor în termenul asumat.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati