Se fac audieri în cazul accidentului de lângă Parcul Pantelimon

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti continuă marţi audierile în dosarul accidentului din parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, soldat cu moartea unui băiat de 9 ani şi rănirea gravă a unei fetiţe.

Primul care a ajuns la audieri este proprietarul maşinii implicate în accident, un tânăr de 19 ani, cercetat sub control judiciar.

Urmează ca în faţa anchetatorilor să fie adus şi autorul accidentului, care se află în arest preventiv.

Tragedia a avut loc pe 28 iulie, în jurul orei 19,30, pe Şoseaua Gării Căţelu.

Din primele informaţii, un băiat de 9 ani şi sora lui de 7 ani au ieşit împreună cu mama lor în Parcul Pantelimon. La un moment dat, când se aflau în parcarea de lângă parc, copiii au fost loviţi de o maşină, în care se aflau doi tineri, şoferul (17 ani) şi prietenul lui (19 ani), acesta din urmă fiind şi proprietarul maşinii.

Tinerii au fugit de la locul accidentului, însă au fost prinşi, după ce anchetatorii au vizionat înregistrările camerelor de filmat din zonă.

După ce a fost prins, şoferul de 17 ani a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ.

Şi pasagerul din dreapta, care este proprietarul maşinii, a fost reţinut de poliţişti, însă el a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati