(P) Aviator, un joc de cazino la înălțime

Din când în când, în industria jocurilor de cazinou apar producții care uimesc prin formatul lor. Este și cazul Aviator, un joc creat de Spribe, cu o mecanică simplă, dar în același timp foarte distractivă.

Aviator se adresează tuturor celor pasionați de aviație și jocuri de cazinou, deoarece are un format imprevizibil și simplu. Această combinație duce la o porție mare de distracție. Tot ce trebuie să faci este să decolezi și să speri că vei prinde cât mai mulți multiplicatori, în cazul în care avionul stă în aer.

Aflat în oferta celor mai bune casinouri online din România, Aviator implică o doză foarte mare de noroc, dar se poate spune că există și elemente de strategie. În momentul în care deschizi jocul și ai plasat mizele, tot ce trebuie să faci este să decizi momentul optim pentru încasarea câștigului înainte ca avionul să dispară de pe ecran. Totul este conceput în așa fel încât multiplicatorul să devină mai mare cu cât avionul stă mai mult pe ecran. În schimb, dacă avionul dispare înainte să îți retragi pariul, vei pierde suma mizată.

Intuiția joacă, așadar, un rol important în Aviator, deoarece momentul în care avionul dispare de pe ecran este pur aleatoriu. Cei care au încercat deja jocul apreciază faptul că, spre deosebire de sloturi, au un pic mai mult control.

Cum se joacă Aviator:

  1. Se lansează jocul Aviator.
  2. Se stabilește valoarea mizei (se put pune și două pariuri simultan).
  3. Avionul va decola, iar pe ecran este afișată în permanență valoarea multiplicatorului aplicat mizei inițiale.
  4. Tot pe ecran, este afișată suma la care a ajuns pariul pus și cât se acordă la încasare în orice moment.
  5. Multiplicatorul crește pe măsură ce avionul petrece mai mult timp în aer.
  6. În cazul în care avionul dispare de pe ecran și nu a fost apăsat butonul „Încasare”, miza și orice câștig posibil sunt pierdute.

Partea bună este că Aviator este un joc destinat tuturor categoriilor de jucători. Îl poți încerca și în varianta demo, dar și pe bani reali, la mize accesibile. Pariul minim este de doar 0,50 RON. Desigur, există și posibilitatea de a miza sume mai mari, având în vedere că pariul maxim este de 400 RON. Nu uita însă că trebuie să te distrezi responsabil.

Aviator utilizează tehnologia Provably Fair

Acest joc inovator folosește tehnologia criptografică Provably Fair, care garantează 100% corectitudinea jocului. Prin intermediul acestei tehnologii, niciun terț nu poate influența rezultatele. Astfel, rezultatul fiecărei runde va fi stabilit transparent, prin intermediul jucătorilor, iar nimeni nu îl poate manipula.

Rezultatul este decis prin intermediul a patru participanți: operatorul jocului și primii trei pariori din fiecare rundă. Operatorul va genera sursa serverului, disponibilă public înainte de începere. Poți verifica foarte simplu corectitudinea jocului. Tot ce trebuie să faci este să verifici istoricul jocului, apăsând pe pictograma verde. Aici vei vedea sursa serverului, sursele generate de jucători și rezultatul rundei. De asemenea, poți consulta Setări Provably Fair pentru sursa serverului viitor și schimbarea sursei clientului.

Merită să încerci Aviator?

Dacă ești genul de jucător căruia îi plac titlurile care oferă dinamism, suspans și adrenalină, atunci răspunsul este da. Aviator vine cu un grad mare de imprevizibilitate și, până la urmă, tu ești cel care decide când să se oprească avionul. Simți automat și cum gradul de control crește, în comparație cu sloturile online, spre exemplu.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati