Cum funcționează magazinele PENNY în data de 15 august

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, anunță magazinele PENNY din întreaga țară vor funcționacu program normal în data de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului.

Pentru a se bucura de o experiență de cumpărături cât mai plăcută, PENNY își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse tradiționale, proaspete și la prețuri accesibile, dar și cu un design modern și accesibil al tuturor magazinelor din România, transmite compania într-un comunicat de presă.

  • Clienții PENNY pot comanda produsele dorite și prin intermediulaplicațiilor de livrare la domiciliu, Glovo, Bringo și Tazz.

De asemenea, clienții care sunt în căutare de idei sau inspirație pentru rețete de vară, pot răsfoi revista Cu PENNY la masă. Aceasta se găsește în toate magazinele PENNY din țară și este oferită gratuitla casa de marcat, exclusiv la prima cumpărătură efectuată cu cardul PENNY.

Nu în ultimul rând, în pliantul PENNY, clienții află toate ofertele săptămânii, pentru o mai bună planificare a listei de cumpărături. Pliantul poate fi accesat și prin intermediul WhatsApp.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati