A fost atribuit contractul pentru realizarea lucrărilor de modernizare sistem rutier și iluminat public în ansamblul de locuinţe “Henri Coandă” – Lotul 2.

Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru realizarea lucrărilor de modernizare sistem rutier și iluminat public în ansamblul de locuinţe “Henri Coandă” – Lotul 2.

„Este vorba despre servicii de actualizare a proiectului tehnic și execuția drumurilor, sistematizarea verticală și a sistemului rutier, precum și execuția rețelei de iluminat public pe 23 de străzi.

Termenul de execuție pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor este de 14 luni de la data emiterii ordinului de începere, iar perioada de garanție a  lucrărilor este de 8 ani.

În ceea ce privește lucrările pentru execuția rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, acestea au fost demarate anul trecut, fiind executate deja în proporție de aproximativ 93%.

Prin derularea și finalizarea celor două contracte, respectiv cel pentru rețelele de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, precum și cel pentru realizarea drumurilor și a sistemului de iluminat public, toți locuitorii din cartierul Henri Coandă vor avea acces la sistemul de utilități publice constând în alimentare cu apă și canalizare și la o infrastructură rutieră și de iluminat public modernă”, a explicat, pe Facebook, primarul Capitalei, Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati