Acțiune de combatere a consumului de droguri în rândul minorilor, susținută de Primăria Sectorului 5

Primăria Sectorului 5 a transmis, într-o postare pe pagina de Facebook, că va lua orice măsură necesară împotriva consumului de droguri în rândul minorilor.

  • În acest sens, DGASPC Sector 5 a participat zilelea acestea la o acțiune desfășurată de Agenția Națională Antidrog care vizează minorii cu risc de neglijare și abuz, minori neînsoțiți,și a celor care consumă droguri, alcool și tutun și a persoanelor fără adăpost.
”Acțiunea, desfășurată în Centrul Vechi al Capitalei și în zonele din apropiere, a fost realizată cu sprijinul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcțiilor Generale de Asistență și Protecția Copilului din cele 6 sectoare, a Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, dar și a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate.
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 5
În urma acțiunii, mai mulți minori identificați în zona Centrul Vechi au fost conduși la sediul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, fiind apoi plasați în grija Direcțiilor de Asistență Socială și Protecția Copilului din sectoarele în care își aveau domiciliul.”, arată sursa citată.
  • În plus, la Sediul Poliției Municipiului București au fost aduse 13 persoane adulte fără adăpost, dintre care trei locuiau în Sectorul 5.

”În cadrul acțiunii, specialiștii Agenției Naționale Antidrog au oferit consiliere cu privire la riscurile asociate consumului de droguri și au încurajat înscrierea în programele de specialitate.”, a menționat conducerea Primăriei Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati