Locuitorii din Sectorul 4, invitați să decidă cu privire la crearea unui drum de legătură între Emil Racoviță și Șoseaua Berceni

Locuitorii din Sectorul 4 sunt invitați să decidă cu privire la crearea unui drum de legătură între Emil Racoviță și Șoseaua Berceni, a transmis primarul Daniel Băluță într-o postare pe Facebook.

”Ca de fiecare dată, implicăm comunitatea în deciziile care ar putea influența viața noastră de zi cu zi. Astăzi, vă invităm să vă exprimați opinia cu privire la o propunere venită din partea unui grup de cetățeni care locuiesc pe străzile Emil Racoviță și Șoseaua Berceni.”, arată sursa citată.

  • Aceștia sugerează crearea unui drum de legătură între două artere mari de circulație, pentru a facilita accesul la puncte de interes precum piețele Berceni-Oltenița și Străduinței, sau spitalele de pe Șoseaua Berceni.

”Așteptăm cu interes comentariile dumneavoastră și, dacă aveți propuneri similare pentru fluidizarea circulației, vă rugăm să ni le transmiteți!”, completează edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati