Evoluția infrastructurii în zona Cernica, în ultimii patru ani/ Video

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat progresele semnificative realizate în infrastructura zonei Cernica în ultimii patru ani.

Acesta a transmis, într-un mesaj pe pagina de Facebook, că în ultimii 4 ani în zona Cernica au venit tot mai mulți cetățeni și potrivit datelor oficiale, în Cernica, Tânganu, Bălăceanca, Poșta și Căldăraru sunt pe date oficiale 11.377 de localnici: ”În teren, însă, calculele se dublează. Pentru că tot mai mulți aleg să-și construiască aici o locuință. Iar evoluția infrastructurii vine în sprijinul lor.”.

Acesta a spus că abia în ultimii doi ani, împreună cu echipa Consiliului Județean Ilfov și echipa Primăriei Cernica, s-a reușit construirea de la zero a doua sensuri giratorii moderne.

  • „Sensul giratoriu situat la intersecția dintre DJ301 cu DC55 asigură fluidizarea traficului într-un punct rutier aglomerat, fiind o rută ocolitoare care decongestionează, de asemenea, intrarea în Capitală, la intersecția cu Drumul Național Centura București”, a menționat Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati