Administrația Străzilor a trasat în perioada ianuarie-august aproape 40.000 mp de marcaje

În prima jumătate a acestui an, Administrația Străzilor București a efectuat mai multe tipuri de lucrări, pentru buna desfășurare a traficului, în toate cele șase sectoare ale Capitalei, a anunțat, marți, primarul general, Nicușor Dan, pe Facebook.

Astfel, în perioada ianuarie – august, a trasat mai multe tipuri de marcaje, pe o suprafață de aproximativ 40.000 mp.

Este vorba despre marcaje rutiere, longitudinale, săgeți direcționale, pentru trecerile de pietoni, marcarea staţiilor STB, a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilităţi şi pentru evidenţierea zonelor din apropierea şcolilor şi grădiniţelor.

În aceeași perioadă, a instalat aproximativ 3.900 indicatoare rutiere noi și a reparat alte aproximativ 8.500, a instalat 6.400 stâlpișori antiparcare și de delimitare în trafic, a montat limitatoare de viteză pe o lungime de peste 760 m.

De asemenea, a amplasat peste 180 de panouri de protecție în jurul școlilor, alte 470 fiind reparate.

Lucrările au fost executate în zone intens circulate, pe artere precum Șoseaua București – Ploiești, Șoseaua Nordului, Bd. 1 Decembrie, Bd. Aerogării, Bd. Ion Mihalache, Șoseaua Mihai Bravu, Bd. Dacia, Prelungirea Ghencea, Calea Moșilor, Șoseaua Pantelimon, Podul Grant, Podul Basarab, Piața Hurmuzachi, str. Traian, str. Doamna Ghica, str. Apusului, etc.

Administrația Străzilor București va derula astfel de lucrări pe tot parcursul anului, întrucât este un proces continuu pentru ca circulația rutieră și pietonală să se desfășoare în condiții de siguranță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati