Tineri liberali din Republica Moldova, reuniți la Suceava pentru conferința „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”

La invitația președintelui PNL Municipiul Suceava, deputatul Ioan Balan, un grup de tineri liberali din Republica Moldova, alături de președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, au participat la conferința „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”, desfășurată de Ziua Independenței Republicii Moldova.

Evenimentul a beneficiat de prezența președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, alături de alți deputați și lideri locali.

Tinerii moldoveni au avut oportunitatea de a interacționa cu tinerii liberali suceveni și de a cunoaște liderii uneia dintre cele mai puternice organizații liberale din România.

Pe lângă discuțiile și schimbul de experiență, participanții au primit cadouri și diplome de participare, ca semn de încurajare pentru continuarea acestui dialog transfrontalier. În următoarele zile, tinerii liberali moldoveni vor participa la diverse activități și întâlniri cu lideri locali și vor vizita obiective turistice din Bucovina.

Evenimentul a subliniat importanța tinerilor în consolidarea relațiilor dintre România și Republica Moldova, și în integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Deputatul Ioan Balan și liderii PNL Suceava au reiterat susținerea lor pentru tinerii din Republica Moldova și pentru PNL Diaspora Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati