Mai multă natură în mijlocul Sectorului 2: Scuarul de la intersecția străzilor Viitorului, Toamnei și Ardeleni prinde viață

Lucrările de amenajare a scuarului de la intersecția străzilor Viitorului cu Toamnei și Ardeleni sunt în plină desfășurare, transmite Primăria Sectorului 2.

Terenul a fost deja eliberat și pregătit, iar echipele au asamblat structurile metalice și au umplut jardinierele și pergolele cu pământ vegetal.

  • În curând, noile plante, inclusiv cele cățărătoare, vor fi sădite, aducând mai multă culoare și umbră în zonă.

”După finalizarea lucrărilor de plantare, vor fi reparate bordurile și curățate mecanizat pavajele. Această transformare face parte din proiectul DivAirCity, finanțat prin Programul Orizont 2020 al Comisiei Europene, cu scopul de a reduce poluarea, de a îmbunătăți calitatea aerului și de a crea noi oportunități de petrecere a timpului liber pentru comunitatea locală.”, completează sursa citată.

🌳 Sectorul 2 este angajat în misiunea „100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în 2023”, iar proiectul DivAirCity contribuie la realizarea acestui obiectiv ambițios.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati