(P) Relaxare în vremuri de caniculă – iată de ce să nu vă refuzați plăcerea unui masaj

Viața sedentară, plăcerea de a ne petrece timpul ancorați în diverse activități statice sunt motivele pentru care durerile de spate – și nu numai – sunt destul de frecvente. În timpul liber căutăm soluții pentru a ne relaxa, în încercarea de a compensa cu stilul de viață sedentar. Ar trebui să ne preocupe cum să facem cât mai multă mișcare fizică. În măsura în care timpul și dispoziția ne permit, masajul ar putea fi la fel de bine recomandat.

Iată de ce să nu refuzați o sesiune de masaj, indiferent de tipul acestuia:

  • Relaxarea profundă – iată care este marele câștig. Fără să depunem efort, ne simțim bine din cap până în picioare. Va contribui la această stare de bine și tipul de masaj, fie că va fi vorba despre masaj erotic Baneasa sau de clasicul masaj la picioare sau spate.

  • Îmbunătățim circulația și oxigenarea celulelor. Știați că stând, îngreunăm mai toate procesele din corp? Iar una din cele mai vicioase posturi este statul la birou picior peste picior – ceea ce adesea doamnele preferă, din ideea că le conferă o oarecare eleganță. Efectele se văd destul de repede, spre exemplu vi se întâmplă adesea să vi se umfle picioarele mai ales în perioada de vară? Masajul ar putea fi o terapie benefică în acest sens.

  • Dispar durerile de spate. Știați că, în strânsă legătură cu durerea de spate este și cea de cap? Tensionarea mușchilor din zona cervicală, spre exemplu, determină și durerile de cap. Pare deja imposibil să duceți la bun sfârșit o zi completă. Durerile de acest tip se asociază, de asemenea, cu o stare de rău generală. Ori masajele pot îmbunătăți acest lucru. Menționați maseuzei despre dorința și nevoia ca aceasta să insiste cu mișcările de masaj în zona dureroasă.

Când este timpul potrivit pentru un masaj?

Contrar unor stereotipuri cu care ne-am obișnuit, timpul potriviți pentru masaj poate fi oricând în timpul zilei. Sau seara, dacă vorbim de un masaj aparte, cum sunt serviciile prestate în cadrul salonului Soul Masaj. Depinde însă și de fiecare persoană în parte. Pentru cei care obișnuiesc să savureze un somn bun imediat după masaj, programarea sesiunii de masaj trebuie să fie la un moment potrivit, până la orele prânzului sau mai târziu, spre seară. Pentru cei care, dimpotrivă, după o sesiune de masaj se simt mai în putere ca oricând și simt că pot muta și munții din loc, sesiunea de masaj le-ar prii mai mult, dacă este în prima parte a zilei.

Unii își rezervă acest răsfăț exclusiv pentru timpul lor liber, indiferent când ar fi acela, în timpul săptămânii sau în zilele de weekend. Important este însă să fie totul bine pus la punct, ținând cont de aceste detalii.

Programați-vă curând la o sesiune de masaj. Face bine stării generale, dar face bine și pielii. Efectele sale sunt vizibile imediat, dar resimțite și multă vreme după ce sesiunea de masaj în sine s-a terminat. Curios să simțiți pe propria piele efectele? Programați-vă curând.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati