Vulcan Value Centre aniversează 10 ani de succes cu activități și surprize pentru vizitatori

Vulcan Value Centre, una dintre destinațiile de top pentru cumpărături din București, aniversează astăzi, 2 septembrie, 10 ani de activitate.

  • Cu această ocazie, centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori cu o serie de activități și surprize menite să marcheze acest moment important în relația cu clienții săi.

Pe galeria comercială, vizitatorii vor avea ocazia să își creeze amintiri speciale cu ajutorul unui spațiu foto special amenajat. Imaginile vor fi personalizate și pot fi printate, fie pe magneți, fie pe hârtie foto cu ramă, devenind astfel suveniruri care marchează această bornă aniversară.

Printre surprizele pregătite de organizatori se numără o selecție de prăjituri macarons, disponibile pe tot parcursul zilei în galeria comercială, oferindu-le vizitatorilor o experiență culinară sofisticată. Experiența va fi completată fericit de zona „Ring for Champagne”, acolo unde toți vizitatorii cu vârsta peste 18 ani vor putea suna clopoțelul de argint și vor primi o cupa de șampanie.

Întreg spațiul aniversar este pus la dispoziție de către Maison Dadoo, iar evenimentul este susținut de Carrefour, partenerul principal.

În plus, centrul comercial îi invită pe toți vizitatorii să descopere noile colecții de toamnă, aflate la prețuri speciale în magazinele partenere, potrivite pentru începutul școlii și nu numai.

Mai multe informații despre evenimentele și campaniile organziate de Vulcan Value Centre pot fi găsite pe site-ul oficial, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati