O nouă ediție a evenimentului Refresh Your Music are loc pe 6 septembrie, la Arena Laminor

Heineken dă startul toamnei cu un eveniment de neuitat pentru pasionații de muzică. Pe 6 septembrie, iubitorii de ritmuri vibrante sunt invitați să spargă tiparele și să uite de stereotipuri la cea mai fresh ediție a evenimentului „Refresh Your Music.”

  • Alături de prieteni, participanții vor putea să se bucure de muzică bună și experiențe memorabile într-o atmosferă plină de energie. Nu ratați această ocazie de a începe toamna în stil mare!

Concertul are loc în Laminor Arena din București, începând cu ora 21:00 – unde, în aceeași seară și pe aceeași scenă, ascultătorii vor putea descoperi noi stiluri muzicale.

Line-up-ul aduce pe aceeași scenă un mix de artiști locali și internaționali, din 4 zone diferite, pe placul fiecărui prieten din grup:

  • R3hab – cu remixurile unice, ce îmbină stilurile elecro și progressive house, DJ-ul fenomen a ajuns pe locul 14 în Top 100 DJ ai lumii. Sigur îl cunoști datorită piesei All Around the World – vino să descoperi mai mult!;
  • Nervo – după ce au cucerit lumea EDM-ului, duo-ul de gemene australience vine să te cucerească cu un show dinamic, plin de energie și culoare;
  • Inna – hit după hit, artista a reușit să își lase amprenta POP atât în România, cât și în afară. Acum este gata să urce alături de ceilalți artiști Refresh Your Music și să zguduie împreună scena;
  • Deliric – pentru fanii muzicii RAP, skill-urile lirice, prezența scenică și beat-urile emoționante vor fi asigurate de unul dintre artiștii de top ai rap-ului românesc;
  • Coma – rock alternativ cu un touch de nu-metal, dinamism, sunet unic și multă emoție: cu toate acestea vine la pachet Coma, trupa ale cărei versuri care fac pe oricine să danseze, să cânte și să simtă un amalgam de emoții.

Pentru o seară memorabilă ca de vară, Heineken încurajează sărbătorirea diversității muzicale la Refresh Your Music – biletele încă se găsesc la prețul Earlybird, pe platforma www.bilete.ro.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati