Sprijin pentru copiii vulnerabili din Sectorul 2: Ghiozdane și rechizite pentru începutul de an școlar

Primăria Sectorului 2 a anunțat că sprijină copiii din medii defavorizate, oferindu-le ghiozdane și rechizite pentru a-i ajuta să înceapă școala în cele mai bune condiții.

Autoritățile locale, împreună cu echipa de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și alături de voluntari, au început distribuirea ghiozdanelor complet echipate cu rechizite școlare copiilor din medii defavorizate din Sectorul 2.

  • „Încă de săptămâna trecută, colegii noştri de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alături de parteneri, au început să distribuie ghiozdane complet echipate cu rechizite şcolare copiilor proveniţi din medii defavorizate, de pe raza Sectorului 2.”, se arată în postarea Primăriei Sectorului 2.
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 reamintește că, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 6/2022, fiecare dintre cei 60 de copii din sector aflați în grija asistenților maternali primește lunar suma de 700 lei pentru îngrijire.

  • „Amintim totodată că pentru cei 60 de copii din Sectorul 2 aflați în grija asistenţilor maternali le este acordată lunar suma de 700 lei/copil pentru îngrijirea celor mici, conform Hotărârii de Consiliului Local nr. 6/2022. Această măsură specială a fost luată pentru a creşte calitatea vieţii copiilor”, mai arată Primăria Sectorului 2 în postarea sa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati