Spectacolul „Povestiri din pământ și hârtie” și Mike Godoroja & Blue Spirit, oferta culturală gratuită a Sectorului 1 în ultimele zile de Undercloud

Povestea plină de farmec a Undercloud 17 de pe Calea Griviței se apropie de final. Administrația locală a Sectorului 1 le propune bucureștenilor în ultimele zile ale festivalului alte două spectacole de referință cu intrare liberă.

Este vorba despre spectacolul „Povestiri din pământ și hârtie”, care va avea loc vineri, 06 septembrie 2024, începând cu ora 21:00, la UNARTE, și despre spectacolul susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit, care vor fi prezenți pe scena UNDERCLOUD sâmbătă, 07 septembrie 2024, ora 20:00, la Black Habit, pentru un reading performance unic alături de Dan Mircea Cipariu.

Spectacolul „Povestiri din pământ și hârtie”, în premieră în București, este o producție a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, în regia și coregrafia lui Andrei Tcaciuc și care îi are în distribuție pe Sebastian Munteanu, Sabina Hultoană, Gabriel Scalschi, Andrei Tcaciuc, Răzvan Vieriu, Andrada Costin, Georgiana Dimitrescu.

Propunerile culturale cu intrarea gratuită ale Primăriei Sectorului 1 pentru acest sfârșit de săptămână, din cadrul celei de-a 17-a ediții de Undercloud, mai includ și serile de poezie de la Black Habit, care au loc în fiecare zi de la 20.00 și care propun publicului întâlniri cu nume mari din poezia românească: Ligia Keșișian, Iulian Tănase, Cosmin Perța, Florin Iaru, Ioana Crăciuneascu și Rozana Mihalache.

Tot cu intrare liberă este și performance-ul Grivița 53 care cuprinde o serie de evenimente (spectacol de acrobație, cor urban, expoziție de pictură urbană, dans contemporan, performance de grafitti și multe alte experiențe culturale, în fiecare zi de la ora 17:00, pe Calea Griviței.

Administrația locală a Sectorului 1 susține în cadrul Undercloud 17 și spectacole destinate copiilor și adolescenților. Astfel, în cadrul MiniCLOUD, secțiunea pentru copii și adolescenți, aveți șansa să vă lăsați copiii la ateliere de teatru, dans, construcție de păpuși și marionete susținute de profesioniști în domeniu. Totodată, în cadrul acestei secțiuni, vom avea și o conferință cu Aida Caefer, actriță, trainer la atelierul de construcție păpuși, cu experiență de 30 ani la Hollywood și 2 premii Emmy pentru păpuși celebre din filme SF sau animație. Atelierele se țin zilnic de la 10:00 – 14:00, la UNARTE și Hotspot.

Menționăm faptul că la spectacolele din cadrul festivalului susținute de către administrația locală a Sectorului 1 intrarea este liberă, pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile. Rezervări pentru invitații se fac pe mail undercloudfest@gmail.com.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site-ul www.undercloudfest.ro.

UNDERCLOUD este primul festival de teatru independent din România și se desfășoară anual, fără întrerupere, în București din 2008. Scopul principal al festivalului este de a promova teatrul independent, de a susține artiștii emergenți și consacrați și de a oferi publicului acces la producții inovatoare și provocatoare.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati