Bounty Fair: Festival al Artizanilor la Muzeul „Grigore Antipa”, în perioada 14-15 septembrie 2024

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Asociația pentru Tehnologie în Educație organizează Bounty Fair, un festival al artizanilor plin de culoare și voie bună.
  • În perioada 14 – 15 septembrie 2024, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Asociația pentru Tehnologie în Educație organizează Bounty Fair – un festival al artizanilor plin de culoare și voie bună, desfășurat în aer liber, în grădina muzeului!
Cei care trec pragul târgului pot descoperi produse unice, lucrate cu măiestrie de către cei mai talentați artizani locali. Aceștia vor găsi o varietate de haine handmade, dulciuri delicioase și bijuterii încântătoare, cosmetice cu-adevărat-naturale, toate create cu multă pasiune și atenție la detalii.

Activități pentru întreaga familie:

• Zona de ateliere de creație pentru copii;
• Zona de relaxare – unde te poți conecta sau reconecta cu oameni ca tine sau alți oameni cool sau de ce, nu cu natura grădinii;
• Zona Gourmet – degustări și demonstrații culinare.

Evenimentul are loc sâmbătă, 14 septembrie 2024, între orele 10:00 – 19:00 și duminică, 15 septembrie 2024, între orele 10:00 – 18:00, la Grădina Muzeului Antipa.

Prețul unui bilet de intrare la Bounty Fair este de 10 lei/adult; copiii până la vârsta de 18 ani beneficiază de gratuite pentru intrarea la eveniment.

Biletele pot fi achiziționate atât de la recepția muzeului, cât și online, prin: https://antipa.bilet.ro/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati