Primăria Sectorului 2 a transformat scuarul de la intersecția străzilor Viitorului, Toamnei și Ardeleni într-un spațiu urban modern și plin de culoare

Primăria Sectorului 2 a finalizat lucrările de amenajare a scuarului de la intersecţia străzilor Viitorului, Toamnei şi Ardeleni. Anterior un spațiu neîngrijit, zona a fost complet transformată.
  • „O bună parte din mandat a fost despre acoperirea urgențelor și recuperarea decalajelor. Însă mereu ținta principală a fost să creștem și în Sectorul 2 calitatea spațiului public. Prin proiecte majore de regenerare urbană precum Noul Obor sau Noul Centru Vechi. Sau prin proiecte punctuale precum acesta.”, a declarat primarul Radu Mihaiu.

Transformările includ:

  • Noi plantări și pergole cu plante cățărătoare
  • Mobilier urban modernizat
  • Borduri reparate și pavaje curățate

Proiectul face parte din DivAirCity, finanțat prin Programul Orizont 2020 al Comisiei Europene.

”Proiectul se va desfăşura până în august 2025, urmând să aibă loc noi activităţi similare, acţiuni menite să reducă poluarea, să îmbunătăţească calitatea aerului şi să creeze noi oportunităţi de petrecere a timpului liber pentru comunitatea noastră. Proiectul DivAirCity este coordonat de colegii noştri de la Direcţia Generală Programe de Dezvoltare Urbană şi Fonduri Europene.”, completează Primăria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati