Un şofer a murit după ce maşina sa a fost lovită de un tramvai. Vatmanul, rezultat pozitiv la DrugTest

Un bărbat a murit, joi dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tramvai, pe şoseaua Progresului din Capitală. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive.

Accidentul s-a produs joi dimineață în jurul orei 7.20, pe şoseaua Progresului din Sectorul 5.

  • „Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului de circulaţie conducătorul autovehiculului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat Brigada Rutieră.

Martorii au publicat o fotografie de la fața locului pe un grup de Facebook unde sunt anunțate accidente din zona București-Ilfov.

Poliţiştii fac cercetări pentru determinarea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, însă, în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive.

„Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise”, a mai transmis Brigada Rutieră.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati