Incendiu și jaf în Ilfov: Un bărbat și o femeie au furat peste 200.000 de euro și au vrut să își acopere urmele cu un incendiu

Un bărbat din județul Ilfov a pierdut 200.000 de euro și 9.000 de lei după ce doi indivizi i-au incendiat locuința și i-au furat banii. După izbucnirea incendiului, bărbatul a alertat imediat autoritățile, care au sosit la fața locului.

  • ”La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12:27, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au fost sesizati de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în locuința sa. După lichidarea incendiului, bărbatul în cauză a sesizat faptul că, din imobil, îi lipsește suma de 200.000 de euro și suma de 9.000 de lei, din locuință”, a precizat Poliția Română într-un comunicat.

Oamenii legii au deschis dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și distrugere din culpă.

Polițiștii i-au identificat și depistat pe presupușii făptași: un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 32 de ani

  • „În urma activităților specifice, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 32 de ani.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 45 de ani și a femeii în vârstă de 32 de ani, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi si libertăți, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile față de femeia în vârstă de 32 de ani, iar față de bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar”, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati