Expoziție la sediul Primăriei Sectorului 2: Marea transformare a Coridorului Verde Colentina

Expoziția proiectelor participante la Concursul Internațional de Soluții „LACURILE COLENTINEI, SECTOR 2 BUCUREȘTI” este deschisă publicului la sediul Primăriei Sectorului 2, pe str. Chiristigiilor nr. 11-13.

”Vă invităm să vizionați planșele proiectelor în Aula Primăriei, un eveniment dedicat celui mai mare concurs de arhitectură organizat până acum în România.”, transmite PS2.

📆 Expoziția va fi deschisă până pe 3 octombrie 2024, între orele 09:00-20:00, inclusiv în weekend, iar intrarea este liberă.

Cei care nu pot ajunge la sediu pot vizualiza planșele proiectelor câștigătoare pe pagina de Facebook OAR Concursuri.

Concursul, lansat pe 28 mai 2024, a fost organizat de Ordinul Arhitecților din România (OAR), în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Jurizarea proiectelor a avut loc între 12 și 16 septembrie, iar câștigătorii au fost anunțați pe 17 septembrie.

La concurs au participat 27 de echipe de birouri de arhitectură, inclusiv 20 din România și 7 internaționale din Spania, Belgia, Elveția, Germania, Olanda și Statele Unite.

Obiectivul concursului a fost selectarea celor mai bune soluții de amenajare a malurilor celor șase lacuri ale Colentinei din Sectorul 2: lacul Tei, lacul Plumbuita, lacul Colentina, lacul Fundeni, lacul Dobroești (Pantelimon I) și lacul Pantelimon (Pantelimon II).

”Vă așteptăm să descoperiți viziuni inovatoare pentru viitorul verde al Bucureștiului!”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati