Cursuri de Public Speaking pentru 148 de tineri cu domiciliul sau care își desfășoară activitatea în Sectorul 3. Vezi în articol cum te poți înscrie!

Primăria Sectorului 3 finanțează „Școala de Public Speaking 2024”, oferind workshop-uri gratuite pentru 148 de tineri cu domiciliul sau care își desfășoară activitatea în Sectorul 3, începând cu 1 octombrie. La final, pe 20 noiembrie, fiecare participant va exersa rolul de speaker.

Cine poate participa?

În cadrul proiectului sunt alocate 148 de locuri pentru tinerii din Sectorul 3 cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani, care doresc să-și perfecționeze abilitățile în arta susținerii unui discurs public. Este o invitație la dezvoltare personală și succes pe piața muncii.

Participanții, instruiți să își ducă abilitățile de vorbire la următorul nivel!

Public Speaking reprezintă capacitatea de a conecta oamenii, de a împărtăși povești care impresionează, inspiră și motivează. Astfel, Public Speaking înseamnă abilitatea de a susține o prezentare convingătoare, de a capta atenția audienței și de a comunica eficient. Aceste workshop-uri îi vor ajuta pe tineri să își ordoneze ideile, să își stăpânească emoțiile și să se exprime, adaptându-și discursul în funcție de publicul țintă. Totodată, vizează acumularea de competențe ce privesc tehnica prezentării, tehnica vorbirii, gestionarea și controlul emoțiilor, gestionarea situațiilor de criză dintr-un discurs.

Tematică:

  • Fazele pregătirii unei prezentări;
  • Apariția și discursul în fața unei audiențe;
  • Menținerea atenției active;
  • Exerciții pentru reglarea tonalității, intonației, claritatea vorbirii;
  • Tipuri de respirație;
  • Dezvoltarea încrederii și abilităților de autocontrol emoțional;
  • Tipologii de participanți dificili.

Structură:         

Atelierele se vor desfășura pe cinci grupe de aproximativ 20-25 de persoane, iar fiecare grupă va avea cinci zile de workshop-uri.

După finalizarea grupei, fiecare participant va deveni speaker. Scopul acestei activități este de a crește gradul de asimilare a noilor abilități învățate în urma workshop-urilor. Aceștia vor asimila mult mai bine toate noțiunile prezentate de traineri specializați, deoarece va fi primul moment în care vor pune în practică elementele învățate la cursuri.

Selecție:

Formularul se regăsește și pe website-ul Asociației Better Youth, https://betteryouth.ro/. De asemenea, tinerii interesați vor prezenta documente care să ateste domiciliul în Sectorul 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati