Banca de Alimente Sector 6 oferă sprijin pentru victimele inundațiilor din Galați

După inundațiile devastatoare din județul Galați, care au afectat grav satele Izvoarele și Slobozia Conachi, Banca de Alimente Sector 6 a intervenit prompt pentru a aduce ajutor comunităților lovite de dezastru.

  • ”Banca de Alimente Sector 6 nu este doar un proiect local, ci un simbol al solidarității și al acțiunii rapide pentru toți cei care au nevoie de ajutor.”, precizează Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Astfel, cu sprijinul partenerilor și al flotei proprii de transport, astăzi au fost livrate produse igienico-sanitare esențiale pentru sute de persoane afectate de inundații.

  • Fiecare ajutor oferit este un simbol al solidarității și un sprijin vital pentru cei care au rămas fără resurse, transmite Primăria Sectorului 6, care îndeamnă și alți parteneri sau voluntari să se alăture acestei misiuni umanitare.

Cei care doresc să contribuie pot face donații sau oferi ajutor direct prin contactarea organizației la adresa de e-mail: contact@foodbank6.ro sau accesând site-ul foodbank6.ro.

”Orice gest, oricât de mic, poate schimba vieți!”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati