Proiect de terapie prin artă pentru copiii din evidența DGASPC 5

Primăria Sectorului 5 a transmis, într-o postare pe pagina de Facebook, că împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, a încheiat un parteneriat deosebit împreună cu Playouth, dedicat sprijinirii copiilor din comunitate și din sistemul rezidențial al DGASPC Sector 5. 

  • Autoritățile locale au menționat că prin acest proiect își propun să le ofere copiilor ce provin din medii defavorizate oportunități mai bune pentru dezvoltarea lor personală și socială, prin activități educaționale, recreative și de integrare.
Foto: Facebook/ Primăria Sectorului 5

„Împreună, ne propunem să oferim acestor copii oportunități mai bune pentru dezvoltarea lor personală și socială, prin activități educaționale, recreative și de integrare.

Am împletit arta cu terapia pentru a oferi sprijin copiilor, iar prin acest proiect, ne dorim să le arătăm acestora că sunt valoroși și că viitorul lor contează!

Fiecare proiect și activitate pe care o vom desfășura împreună va fi un pas înainte spre crearea unui mediu mai bun și mai sigur pentru ei.

  • Recent, am încheiat 10 ședințe ale proiectului ARTERRA (terapie prin artă pentru copiii din centrele de plasament), care s-au desfășurat în două centre ale DGAPSC 5″, a precizat Primăria Sectorului 5 în postarea sa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati