Lucrări de modernizare la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, finanțate prin PNRR. Proiectul trebuie finalizat în termen de un an

Vara aceasta au început lucrările de consolidare și modernizare la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București. Proiectul trebuie finalizat în termen de un an, pentru a nu pierde finanțarea din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), transmite primarul Daniel Băluță.

Acesta a precizat că termenul de finalizare a lucrărilor este de 1 an.

„Avem la dispoziție doar un an de zile, pentru a le finaliza. În caz contrar, depășirea termenelor asumate ar însemna pierderea finanțării, care este asigurată prin PNRR”, a transmis primarul.

  • Edilul a menționat că pe perioada lucrărilor de reabilitare, elevii vor învăța în clădirea  Liceului Teologic ”Ștefan Demetrescu” din Sectorul 4.
Foto: Facebook/ Daniel Băluță

„Pe perioada lucrărilor, elevii de la Lipatti învață la Liceul Teologic ”Ștefan Demetrescu” din Sectorul 4”, a spus acesta.

  • În plus, copiii care stăteau la căminul colegiului Lipatti, aflat și el în consolidare, vor primi un ajutor de 200 de euro/lună, pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, pe toată perioada anului școlar, în urma hotărârii Consiliului Local Sector 4, adoptată în ședința de săptămâna trecută, a completat sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati