(P) Două lozuri: O americancă a câștigat de 2 ori câte un milion de dolari la lozuri răzuibile, în doar 2 luni

Se spune că trăsnetul nu lovește de două ori în același loc, această veche zicală fiind o expresie care indică șansele extrem de mici de a ți se întâmpla lucruri cu totul deosebite – pozitive sau negative – în mod repetat. Iată însă că există și excepții de la „regulă”, date care sfidează orice adevăr statistic.

Cel mai recent exemplu este cel al unei femei din Statele Unite ale Americii. În Florida, o norocoasă jucătoare la loto a reușit să bifeze două câștiguri majore într-un interval de timp foarte scurt.

Este vorba despre Altovise Morris, o persoană din Florida, în vârstă de 41 de ani. Aceasta a câștigat inițial un milion de dolari după ce a jucat la loterie, cumpărând un loz răzuibil din seria 500X The Cash. Două luni mai târziu, a cumpărat un alt loz răzuibil similar, care s-a dovedit de asemenea câștigător, aducându-i încă un milion de dolari. De altfel, când câștigătoarea a intrat în posesia primul premiu, se pare că le-a spus oficialilor de la loterie, în glumă, că se va întoarce în curând pentru un viitor premiu de top. În mod absolut uimitor, gândul ei s-a adeverit.

„Încă nu-mi vine să cred că se întâmplă acest lucru”, a declarat norocoasa câștigătoare a unei sume totale de 2 milioane de dolari, încasată prin intermediul a două bilete loto răzuibile. Altovise Morris a mai spus că și-a cumpărat deja o casă nouă, folosind cel puțin o parte din banii câștigați cu primul loz extrem de norocos. Este o decizie pe care orice expert financiar ar considera-o inspirată, căci investițiile imobiliare au un grad ridicat de siguranță pe termen lung, în cele mai multe cazuri.

Cât de probabil este să câștigi de 2 ori un astfel de mare premiu

Șansele de a câștiga de două ori câte un milion de dolari la lozul 500X The Cash sunt de 1 la 71,6 miliarde, conform informațiilor bazate pe calcule matematice oferite chiar de Loteria din Florida, SUA. Așadar, este foarte puțin probabil să ai un asemenea noroc, însă deloc imposibil, după cum o arată datele consemnate în realitate!

Nu este prima dată când se constată existența unor astfel de momente norocoase în serie la loterie sau la alte jocuri de noroc precum cele de cazinou, reușite de aceleași persoane. Este de notorietate povestea românului Ștefan Mandel, matematician și economist, care a reușit să câștige de 14 ori la loto, după ce a inventat un algoritm complex. Primele două mari câștiguri la loterie le-a bifat în România, apoi a marcat 12 câștiguri majore la loterii din SUA și Australia.

Lozuri răzuibile în noua eră digitală

Chiar și în prezent, lozurile care necesită a fi răzuite pentru a se afla potențialul premiu rămân de actualitate la nivel internațional. În noua eră digitală, aceste lozuri au ajuns populare și în mediul online, în format virtual.

De exemplu, Vlad Cazino oferă clienților săi, promoțional, un loz răzuibil Dream Drop în urma realizării unui anumit rulaj la două mini-jocuri selectate în categoria Bingo. Acest loz răzuibil Dreap Drop are un câștig garantat aleatoriu în bani cash, detaliile complete ale mecanismului de joc fiind prezentate pe website-ul oficial al cazinoului.

Lozurile răzuibile, jocurile loto, jocurile de bingo și jocurile de sloturi în cazinouri au în comun un principiu de bază: potențialele câștiguri depind de noroc și nu pot fi prezise, acesta fiind farmecul divertismentului de profil.

Tocmai din acest motiv, este important ca orice jucător să acționeze responsabil, echilibrat, fără a cheltui prea mulți bani pentru astfel de forme de distracție. De asemenea, jocurile de noroc (atât online, cât și offline) sunt dedicate exclusiv persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani, în conformitate cu legislația din România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati