O nouă dată limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția magistralei M4 de metrou

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluță anunță că 8 octombrie este noua dată limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția magistralei M4 de metrou.

El îi invită pe toți operatorii economici interesați să depună cât mai curând documentele, pentru a fi parte a celui mai mare proiect de infrastructură al ultimilor ani.

„Recent, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația făcută de un constructor spaniol, în luna august, asă că putem trece mai departe, cu seriozitate, către următoarele faze ale licitației publice derulate de Sectorul 4 al Municipiului București, alături de Ministerul Transporturilor, Metrorex SA, Consiliul Județean Ilfov și Sectorul 5 al Capitalei.

În urma semnării contractului de executare a lucrărilor de proiectare și de execuție, constructorul va avea la dispoziție aproximativ 60 de luni pentru a finaliza lucrările. Din acest interval, primele 10 luni vor fi destinate fazei de proiectare.

Magistrala de metrou va fi finanțată din fonduri europene nerambursabile, în cuantum de 2,5 miliarde euro”, a scris edilul, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati