Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Pantelimon vor beneficia de Programul Național „Masa Sănătoasă”

Primăria Orașului Pantelimon a anunțat pe pagina sa de Facebook că, începând din această săptămână, elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Pantelimon vor beneficia de Programul Național „Masa Sănătoasă”, un proiect dedicat promovării unei alimentații sănătoase și echilibrate în rândul copiilor.

Autoritățile locale au precizat că prin acest program se asigură că fiecare copil primește o masă hrănitoare care să îi susțină energia și concentrarea pe parcursul zilei școlare.

Ce include programul?

„În fiecare zi, copiii vor primi sandvișuri proaspete și fructe, cu opțiuni nutritive și gustoase, precum: Minibaghetă cu piept de pui la grătar și ardei kapia + banană, Minibaghetă cu piept de curcan la cuptor și roșii + pară, Minibaghetă cu pastramă de pui și mozzarella + portocală, Minibaghetă cu șuncă presată, telemea și roșii + măr, Minibaghetă cu șuncă de pui, unt și castravete + mandarină.
Astfel, fiecare elev al școlii are parte de o alimentație echilibrată, esențială pentru dezvoltarea fizică și mentală.
O nutriție sănătoasă este fundația pentru performanță, atât la școală, cât și în viața de zi cu zi”, transmite Primăria Orașului Pantelimon în postarea sa.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati