Începe a șasea ediție a festivalului Bebe Fest la Opera Comică pentru Copii/ Aventura Parc Baby, noutatea acestei ediții

Aflat la a șasea ediție, Bebe Fest este evenimentul deja de tradiție adresat bebelușilor și părinților lor, organizat în Calea Giulești nr. 16. De două ori pe an, curtea Operei Comice pentru Copii se transformă într-un spațiu îmbietor pentru cei mai mici vizitatori și spectatori, cu un program special conceput pentru a fi pe placul copiilor de 0-3 ani.

  • Ediția din această toamnă are loc în perioada 27-29 septembrie și 4-6 octombrie 2024, în intervalul orar 16-20 (vinerea), respectiv 10-20 (sâmbăta și duminica).

Singurul festival din România dedicat copiilor cu vârste între 0-3 ani își întâmpină și de această dată publicul cu atracțiile cele mai potrivite pentru vârsta lor: căsuța senzorială, orășelul bebelușilor, jucăriile gonflabile, zona culorilor, jocurile pe asfalt. În incinta festivalului sunt amenajate și la această ediție zone de relaxare și de servit masa, precum și spații pentru alăptare și o parcare de cărucioare.

  • Nu lipsesc din program reprezentațiile cu „Bubu la mare”, cel mai recent titlu din seria Bubu, iar partenerii ediției curente au pregătit surprize inspirate vizitatorilor, mai ales celor care se înscriu la tombola cu premii.
Foto: OperaComică pentru Copii.ro

Aventura Parc Baby, noutatea acestei ediții

Noutatea ediției curente o constituie amenajarea în premieră a unui parc de aventură în miniatură, special conceput pentru bebeluși.

Aventura Parc Baby este un loc de joacă construit din lemn, cu elemente precum perete de cățărat, bârnă de echilibru și triunghiul lui Pickler, care va conține și o tiroliană pentru bebeluși. În intervalele orare 10-11 și 17-18 Aventura Parc va fi rezervată exclusiv bebelușilor, care se vor putea juca în spațiu împreună cu părinții lor.

În restul programului, parcul de aventură este deschis tuturor vizitatorilor copii.

Atracțiile Bebe Fest OCC 6 includ activități variate, concepute special pentru copii și părinți, printre care se numără:

  • Ateliere de creație și ateliere senzoriale: Copiii au ocazia să-și exprime emoțiile prin joacă și să exploreze creativitatea prin intermediul atelierelor senzoriale, special adaptate nevoilor lor, în cadrul programului Atelierele Bubu
  • Lansare de carte: „Primii 2 ani”, Asociația KinetoBebe, pe 28 septembrie, de la ora 14:30, la Căsuța din Copac
  • Zonă de relaxare și lectură: Un spațiu creat împreună cu Bookster, unde vizitatorii se pot cufunda în plăcerea lecturii nestingheriți
  • Căsuța senzorială: O experiență interactivă și educativă, în care cei mici descoperă noi senzații și explorează lumi tematice fascinante.
  • Aventura Parc Baby: Un spațiu special amenajat pentru a satisface energia și curiozitatea copiilor, oferindu-le momente de distracție și aventură în siguranță.
  • Trenulețul și caruselul: O plimbare plină de veselie și aventură pentru cei mici, într-o atmosferă fermecătoare.
  • Photo Point: O oportunitate de a imortaliza amintiri frumoase alături de cei mici și de a păstra acele momente de bucurie pentru totdeauna.
  • Târgul cu produse și servicii pentru cei mici: Oportunitatea pentru părinți de a descoperi produse și servicii dedicate copiilor.

Publicul este invitat să participe la Bebe Fest OCC pentru a se bucura de spectacole captivante, ateliere educative și momente de distracție destinate celor mai mici vizitatori.

Evenimentul promite să ofere experiențe memorabile și să aducă zâmbete pe chipurile tuturor participanților.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati