Primăria Sectorului 2 oferă o masă caldă persoanelor fără resurse, care nu îşi permit hrana zilnică

Primăria Sectorului 2 anunță, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, că asigură zilnic o masă caldă pentru persoanele aflate în situații dificile. Programul este destinat celor care provin din medii defavorizate, precum persoanele cu dizabilități, șomerii sau pensionarii cu venituri mici.

„În acest sens, a fost prelungit protocolul de colaborare dintre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 şi Asociaţia de Ajutor Social Marathon, parteneriat în baza căruia funcționează cantina socială de pe Bd. Basarabia nr. 170-176.
  • Peste 100 de persoane aflate în evidenţele DGASPC Sector 2 beneficiază zilnic, gratuit, de o masă caldă oferită de cantina socială, de luni până sâmbătă”, menționează sursa citată.
Foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

Masă caldă zilnică pentru persoanele vulnerabile

Mai bine de un deceniu, DGASPC Sector 2 dă în folosinţă cu titlu gratuit spaţiul, clădirea, în care funcţionează cantina socială, în timp ce Asociaţia de Ajutor Social Marathon acoperă toate cheltuielile necesare derulării proiectului, asigurând inclusiv alimentele, plata personalui, facturi, furnizori.

Asociaţia nu se limitează în a ajuta doar persoanele din Sectorul 2, mai arată sursa citată.

  • ”Spre exemplu, asociaţia a oferit o masă caldă unui număr total de 312 persoane vulnerabile, dintre care 121 de persoane din Sectorul 2″, transmite PS2 în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati