„Crosul Energiei” la Arena Națională: Aleargă pentru a aduce lumină în casele celor fără electricitate!

Duminică la Arena Națională va avea loc „Crosul Energiei”, un eveniment  organizat de Ministerul Energiei ce vine în sprijinul oamenilor care nu beneficiază de curent electric în gospodării. ”Dacă vrei să-i ajuți, poți! Hai să le aducem, împreună, lumină în case!”, se arată într-o postare a Ministerului Energiei pe pagina de Facebook.

  • „Exercițiu: Cum ar fi o zi din viața ta fără electricitate? Sau mai multe zile la rând? Dar o viață întreagă cu zile și seri fără lumină, frigider, radio, TV sau telefon mobil? Așa trăiesc, de când se știu, mii de oameni din peste 5000 de gospodării.
Dacă vrei să-i ajuți, poți! Hai să le aducem, împreună, lumină în case!
  • Alătură-te nouă și fii parte dintr-o zi plină de energie și solidaritate la Crosul Energiei duminică, 29 septembrie, pe Arena Națională!
Și pentru că ne dorim să-ți păstrezi energia și entuziasmul pe tot parcursul evenimentului, fiecare participant va primi un kit complet al alergătorului, care include: tricou, medalie și cadouri, iar pe parcursul evenimentului vor fi puse la dispoziție fructe și apă”, menționează sursa citată.
  • Pentru înscriere și detalii despre trasee, durată, taxa de participare puteți intra în linkurile de mai jos:

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati