Femeie dată în urmărire generală, prinsă de polițiștii locali în Centrul Istoric al Capitalei

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică Centrul Istoric au reținut pe 24 septembrie o femeie de 31 de ani, fără adăpost, care era dată în urmărire generală pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Aceasta a fost depistată cerșind pe strada Halelor.

După reținere, femeia a fost condusă la sediul Poliției Locale din strada Șelari pentru întocmirea actelor procedurale, apoi transferată la Arestul Central al Poliției Capitalei, în vederea executării pedepsei.

Mandatul de executare a intrat în vigoare în aceeași zi.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică Centrul Istoric au depistat pe 24 septembrie o femeie dată în urmărire generală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Femeia, în vârstă de 31 ani, fără adăpost, cerșea pe strada Halelor.

Ea a fost condusă la sediul Poliției Locale din strada Șelari, iar de aici, după întocmirea actelor procedurale, la Arestul Central al Poliției Capitalei, fiind predată agenților. Mandatul de executare a pedepsei a intrat în vigoare pe 24 septembrie.”, a transmis Poliția Locală a Municipiului București într-un comunicat de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati