Sala Dalles din București va găzdui concertele Candlelight de Noaptea de Halloween

Concertele Candlelight aduc magia unei experiențe muzicale live, multisenzoriale, în locuri de-a dreptul impresionante, așa cum nu s-a mai văzut înainte în România.

Seria de concerte Candlelight a Fever se pregătește să lumineze Sala Dalles din București cu spectacole speciale cu tematică de Halloween. Aceste seri înfricoșătoare vor include coloane sonore din filme favorite, precum Familia Addams, Beetlejuice, Vânătorii de fantome, Exorcistul, Thriller și multe altele. Programul muzical unic este destinat tuturor, începând cu vârsta de 8 ani, și promite o noapte distractivă și înfricoșătoare pentru toți.

Concertele Candlelight sunt o serie de concerte de muzică originală create de Fever, având ca scop democratizarea accesului la muzica clasică. Acest format inovator reprezintă o experiență muzicală live unică, printr-o ofertă variată de programe care să satisfacă toate gusturile, interpretată de muzicieni locali, în locații emblematice, cu spațiul și artiștii iluminate de mii de lumânări.

Candlelight invită un public mai larg, care poate că nu a considerat niciodată un concert de muzică clasică, să se conecteze cu cele mai iconice lucrări ale celor mai mari compozitori și să asculte cele mai cunoscute hituri ale artiștilor renumiți într-un mod diferit.

Ia acum biletele pentru a descoperi muzica de Sunetele Clasice ale Halloween-ului la Sala Dalles, sub lumina blândă a lumânărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati