O nouă școală modulară pentru elevii din Ilfov, în Bragadiru

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat deschiderea unei noi școli modulare de care vor beneficia aproximativ 420 de elevi din orașul Bragadiru. Lucrările sunt în desfășurare pe o suprafață totală de 1.287 mp, iar unitatea de învățământ este așteptată să fie finalizată luna viitoare.

Noua școală va include 18 săli de clasă moderne, o sală de sport cu vestiare, laboratoare și birouri administrative, precum și un cabinet medical pentru siguranța elevilor. De asemenea, vor fi disponibile echipamente de ultimă generație, inclusiv videoproiectoare, table inteligente și calculatoare.

Proiectul prevede și amenajarea de spații verzi, alei pietonale și un teren de sport, iar transportul elevilor va fi gratuit.

  • ”Pe date oficiale, în Bragadiru locuiesc 36.594 de cetățeni. În teren, însă, numărul este mult mai mare. În ultimii ani, foarte mulți au venit dinspre capitală spre acest oraș, de aici și numărul mare de copii înscriși în unitatea de învățământ, un total de 1.967 de elevi – 1.309 în clasele primare și 658 în ciclul gimnazial . Vom merge mai departe cu astfel de proiecte CU și PENTRU oameni.”, transmite Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati