Marius Manole gătește pentru câinii de la Adăpostul Speranța, sâmbătă, 5 octombrie

Marius Manole va găti, sâmbătă, 5 octombrie, pentru cei aproape 500 de câini de la Adăpostul Speranța. Invitat special la cea de a 16-a ediție „Tocăniță pentru toți Bobiță”, actorul susține adopțiile responsabile și nevoia unei societăți mai prietenoase cu animalele de companie.

Evenimentul este deschis publicului larg.

Toți cei care vor să adopte un câine sau pur și simplu să-și dedice câteva ore pentru câinii din adăpost sunt așteptați să se alăture cunoscutului actor de teatru și film la evenimentul organizat de Adăpostul Speranța, de lângă București (Popești-Leordeni).

Sâmbătă, între orele 09.30-13.00, vizitatorii vor putea găti, socializa și interacționa cu câinii din adăpost.

„Apropierea de aceste ființe nevinovate îmi aduce o mare bucurie, am adoptat la rândul meu câini și pisici și știu cât de mult bine ne pot face. Odată ce intră în viețile noastre, ne aduc împlinire și ne fac să descoperim noi resurse de energie, pe care nu bănuiam că le avem. La prietenii de la Speranța, revin cu inima deschisă, pentru că aici câinii au parte de îngrijire, de multă empatie, de o casă temporară. Dar în același timp ei au nevoie de sprijinul vostru, de cei de acasă, care le puteți fi alături. Numai voi le puteți oferi o familie câinilor de aici, iar îndemnul meu este să adoptați, să donați, să veniți să-i cunoașteți pe cei de la Speranța, pentru că povestea asta are nevoie de voi”, a declarat actorul Marius Manole.

La eveniment vor fi pregătite peste 500 de porții de mâncare caldă, care le vor fi apoi servite câinilor din adăpost. Pe lângă oferirea unui bol cu mâncare, la fel de importantă este și socializarea câinilor, deoarece ei vor deveni mai ușor de adoptat.

„Marius Manole are multe calități, iar noi am descoperit iubirea lui autentică pentru animale. La fel ca pe scenă, este o persoană care pune mult suflet atunci când se implică într-o cauză și ne bucurăm să-l avem alături de noi. La Tocăniță, gătim pentru câini, dar în același timp aducem oamenii mai aproape de cei care le pot deveni prieteni pe viață. Le transmitem tuturor să vină la noi, să ne cunoască, să ne susțină și să afle mai multe despre ce înseamnă o adopție responsabilă și cum își pot face lor un bine”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranța.

Prin seria de evenimente „Tocăniță pentru toți Bobiță” este promovată apropierea de animale și dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care câinii sunt tratați ca membri ai săi.

La edițiile anterioare au mai participat: Andi Moisescu, Virgil Ianțu, MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam și Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Ciprian Muntele, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu” sau clubul Moto Soul Sisters.

Adăpostul Speranța, o casă temporară până la “acasă

Adăpostul Speranța salvează câini abandonați sau aflați în suferință, care mai apoi sunt tratați, sterilizați și microcipați în clinica proprie a adăpostului. Aceștia au parte de un mediu prietenos, cu acces la locuri de joacă, la spa și la alte facilități din adăpost, până când este găsită o familie potrivită pentru fiecare. Adăpostul are peste 200 de câini seniori, dar și paraplegici, cu nevoi și tratamente speciale.

În afară de o masă caldă, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Cine nu poate lua acasă un prieten pe viață poate adopta de la distanță un câine din Adăpostul Speranța, susținându-l printr-o contribuție lunară, pe care adoptatorul o stabilește singur. Adoptatorii de la distanță sunt încurajați să viziteze periodic câinii adoptați, să interacționeze cu ei, să petreacă timp împreună.

Mai multe detalii despre adopție, inclusiv de la distanță, voluntariat sau alte forme prin care poți susține câinii găsiți pe www.adapostulsperanta.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati