Ziua Mondială a Animalelor la Muzeul „Grigore Antipa” cu activități speciale și târg de adopții

Pe 4 octombrie 2024, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va găzdui o serie de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Animalelor, având ca parteneri Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului București, Jandarmeria Română, Autoritatea Pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Asociația TNR și Asociația One Rescue.

Vizitatorii sunt invitați să petreacă o zi de neuitat la muzeu, cu acces gratuit la expoziția permanentă.

Iubitorii de animale vor avea ocazia să participe la un târg de adopții, unde câini și pisici microcipate, deparazitate și vaccinate își vor căuta un cămin.

Jandarmeria Română va susține demonstrații de dresaj canin și ecvestru, evidențiind legătura specială dintre om și aceste animale loiale.

Pentru cei mici, muzeul va oferi o zonă creativă dedicată desenului animalelor preferate, astfel încât toți vizitatorii să se poată bucura de activități interactive.

Programul activităților:

  • 10:00-19:00: Vizitarea gratuită a expoziției permanente
  • 10:00-15:00: Târg de adopții – câini și pisici
  • 10:00-16:00: Desene colorate cu animale
  • 11:00-16:00: Demostrații de dresaj canin și ecvestru

Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită din 1931, are ca scop conștientizarea importanței protejării speciilor pe cale de dispariție și recunoașterea rolului esențial pe care animalele îl joacă în natură și în viața cotidiană a oamenilor. Vă așteptăm cu drag să ne alăturăm împreună acestei cauze importante!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati