East17 şi Outlandish concertează în premieră în Capitală, pe 7 noiembrie

Trupele East17 şi Outlandish vor concerta în premieră în Capitală, pe scena Sălii Palatului, pe 7 noiembrie, potrivit Agerpres.

„East17, una dintre cele mai populare trupe de băieţi ale anilor ’90, cu peste 18 milioane de albume vândute în carieră, şi Outlandish, trupa daneză care şi-a câştigat faimă internaţională datorită pieselor Aicha sau Callin’ U, urcă în premieră pe scena Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 noiembrie. (…) Evenimentul promite distracţie şi o experienţă memorabilă pentru fanii muzicii anilor ’90”, se arată în comunicat.

Evenimentul este organizat de Musicals.ro, iar, după concert, Adrian Şaguna şi invitaţii săi vor continua „bairamul” în foaierul Sălii Palatului, acolo unde muzica va răsuna până în miez de noapte, precizează sursa citată.

East17 este una dintre trupele de băieţi cu cel mai mare succes din anii ’90. Cu 18 milioane de albume vândute în toată lumea şi piese precum „House of love”, „West End Girls”, „Let it rain”, „Stay Another Day”, „Hold My Body Tight”, băieţii au făcut ravagii printre adolescenţii acelor vremuri, dar nu numai. Cel mai cunoscut hit al lor, „Stay another day”, a ajuns pe primul loc al topurilor britanice în 1994. În 1995, la MTV Europe Music Awards, East17 a obţinut marele premiu în categoria Best Dance.

Fondat în 1991 de Tony Mortimer, Brian Harvey, John Hendy şi Terry Coldwell, din 2020 grupul este format din Coldwell, Robbie Craig şi Joe Livermore. East17 a suferit mai multe schimbări în ceea ce priveşte componenţa, Coldwell fiind singurul membru constant.

Grupul Outlandish, înfiinţat în Danemarca în 1997, şi-a câştigat faima internaţională la începutul anilor 2000, datorită piesei „Aicha”. Piesa a ajuns rapid numărul 1 într-o mulţime de ţări din Europa şi Asia. Au urmat alte piese de succes, precum „Callin’ U” sau „Kom Igen”, inclusă în coloana sonoră a jocului FIFA 07. Waqas Ali Qadri şi Lenny Martinez, cei doi membri ai trupei, nu sunt pentru prima oară în România, declarând că au rămas încântaţi de publicul român la show-urile anterioare.

Biletele la eveniment sunt disponibile pe IaBilet.ro, până pe 10 octombrie fiind în vigoare o promoţie de tip Early Bird cu preţuri speciale care pornesc de la 186 lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati