Maia Morgenstern, premiată la Bucharest Best Comedy Film pentru rolul Silvia din filmul „Ca fetele”

Maia Morgenstern este câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună interpretare a ediției din acest an a Festivalului Bucharest Best Comedy Film 2024.

Acest prestigios premiu este oferit pentru rolul Silvia din filmul „Ca fetele” (2024) regizat de Camelia Popa.

Premiul va fi oferit în cadrul ceremoniei oficiale a Galei de închidere, care va avea loc 5 octombrie, ora 20:00, la Cinema Muzeul Țăranului Român, în prezența actriței.

Alături de câștigătoare, vor fi prezenți artiști, critici și personalități din lumea culturală, pentru a celebra excelența în interpretare și contribuțiile remarcabile în domeniul artistic.

  • Cea de a VI-a ediție a Bucharest Best Comedy Film 2024 – Comedia – sarcasmul suprem al vieții a propus publicului o selecție remarcabilă de filme internaționale de comedie – un tur al lumii din 10 perspective cinematografice diferite.

Cele 10 filme aflate în competiție pentru trofeul Bucharest Best Comedy Film Festival, au fost analizate de un juriu format din personalități de marcă: Adrian Păduraru, Andrei Duban, Andrei Zinca și Alexandru Petrovici și au putu fi urmărite la televiziunile Cinemaraton și Prima Comedy.

Organizator: Bucharest Best Comedy Film, Asociația culturala ArtCLUB

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati